Dorpsnieuws

170330 ALV_2017_30Tijdens een goedbezochte jaarvergadering van harmonie Sint Servaes op donderdag 30 maart jl. werd de Pluim van de vereniging toegekend aan het bestuur van de Vrienden van Harmonie Sint Servaes uit Dinther. Jan van Gerwen, Piet van de Ven en Gerard Barten zetten zich al jarenlang in om de vereniging met financiële middelen te ondersteunen middels een vriendenkring, die de Dintherse muziekvereniging een warm hart toedraagt.
 
De Pluim is een erkenning voor jarenlange verdienste voor de vereniging en wordt door het bestuur toegekend op basis van door leden aangereikte nominaties. Bij de bekendmaking van de Pluim viel de drie bestuurders een staande ovatie ten deel. “Met jullie doorzettingsvermogen en jullie niet aflatende inzet om mensen te enthousiasmeren Vriend te worden, leveren jullie een zeer belangrijke bijdrage aan onze vereniging”, roemde voorzitter Lambert van der Ven de drie kanjers deze avond. “Zo heeft de Vriendenkring in de afgelopen decennia op belangrijke wijze de vereniging ondersteund met diverse muziekinstrumenten zoals onlangs nog de fagot, het 66buisklokkenspel en een serie trompetten, uniformen en niet te vergeten de jaarlijkse bijdrage aan de jeugdopleiding”.
 
Na afloop van de jaarvergadering werden vele persoonlijke felicitaties en bedankjes aan de drie Vriendenbestuurders overgebracht. Het werk, dat veelal achter de schermen gebeurt, kreeg vandaag met de uitreiking van de Pluim een meer dan verdiende waardering voor menselijke betrokkenheid in de gemeenschap. Hulde!
 
 
Wilt u ook Vriend worden?
Met een jaarlijkse storting van € 45,00 ondersteunt u het cultureel en muzikaal erfgoed van Dinther. Meer informatie? Neem contact op met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    of spreek een van de bestuursleden van de Vrienden aan.
 
Tekst en foto's: Harmonie Sint Servaes
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen