Dorpsnieuws

gemeente bernheze_tonAdviesraad Sociaal Domein Bernheze zoekt twee enthousiaste leden
De adviesraad geeft gevraagd en ongevraagd advies en informatie aan het college van burgemeester en wethouders over de volgende onderwerpen:
maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
werk en inkomen (Participatiewet, minimabeleid en schuldhulpverlening)
jeugdhulp en jeugdzorg (opvoedings- en opgroeiondersteuning en zorg voor jeugdigen).
De adviesraad bestaat uit vertegenwoordigers van maatschappelijke groeperingen als OBB, IP en diaconie en uit ervaringsdeskundigen. De adviesraad vergadert 8 keer per jaar.
 
We zijn op zoek naar:
iemand die van de jeugdzorg gebruik heeft gemaakt of een ouder of verzorger van een kind in de jeugdzorg;iemand die van de geestelijke gezondheidszorg gebruik heeft gemaakt of een partner, ouder of verzorger of naaste verwant.
 
De leden van de adviesraad
zijn als inwoner van Bernheze betrokken bij de ontwikkeling, uitvoering en controle van de ondersteuning aan inwoners;kunnen door hun activiteiten en contacten in de maatschappij goed luisteren naar signalen uit de praktijk en deze signalen aan de adviesraad doorgeven;kunnen en willen werken in teamverband.
De leden van de adviesraad volgen de ontwikkelingen binnen het aandachtsgebied, bereiden de vergaderingen voor en nemen daar op een constructieve manier aan deel.
Heeft u belangstelling, dan nodigen wij u graag uit om vóór 30 april 2017 te solliciteren via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor informatie kunt u bellen met de voorzitter, Gerard van Dijk, telefoon 0412-61 19 81.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen