Dorpsnieuws

boekenweekLiteraire ontmoetingen in de bibliotheek tijdens de Boekenweek. 
De Boekenweek, van zaterdag 25 maart t/m zondag 2 april, heeft een spannend thema: Verboden Vruchten. Die zijn lekker en verleidelijk, maar ook gevaarlijk. Vraag maar aan Adam en Eva.
Met diverse auteursbezoeken en themapresentaties vieren de Noord Oost Brabantse Bibliotheken de Boekenweek.
Auteursbezoeken
De Bibliotheken Oss, Uden en Veghel organiseren samen met de lokale boekhandels een aantal literaire ontmoetingen. Tijdens deze avonden kunt u genieten van literatuur op zijn best en het verhaal beluisteren van de schrijver en zijn werk.
 
Elle van Lieshout in Uden
Woensdag 29 maart is de uit Odiliapeel afkomstige schrijfster Elle van Lieshout te gast in de Bibliotheek. November 2016 verscheen haar eerste, sterk autobiografische, roman voor volwassenen: Tante.
 
Osse Lezersfeest
Bibliotheek Oss en Boekhandel Derijks organiseren op vrijdag 31 maart het Osse Lezersfeest 2017.
Het Lezersfeest is een avond vol literatuur, cultuur en kennis met als hoofdgasten Annejet van der Zijl en Auke Hulst.
 
Aan Tafel met Abdelkader en Saïda Benali in Veghel
Op zaterdag 1 april zijn Abdelkader Benali en zijn vrouw Saïda Nadi-Benali te gast in Bibliotheek Veghel. In samenwerking met Brownies & downieS wordt een avond verzorgd met eten, drinken en de prachtige verhalen van de Benali's.
 
Exclusief cadeau voor bibliotheekleden
Vanaf zaterdag 25 maart is in de bibliotheek het Boekenweekmagazine verkrijgbaar. De uitgave staat vol boekentips, interviews en achtergrondartikelen bij het thema Verboden vruchten. Het magazine is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, exclusief voor bibliotheekleden 18+.
www.boekenweek.nl
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen