Dorpsnieuws

thumbnail 10CC_webNatuurtheater de Kersouwe opent 26 mei de poorten met een concert van de wereldberoemde Britse rockband 10cc. Als één van de meest invloedrijke groepen uit de geschiedenis van de popmuziek wist 10cc de ene na de andere hit te scoren.
Nummers als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’ en ‘The Wall Street Shuffle’ maakte de band in de jaren ’70 mateloos populair. Kaarten voor dit unieke concert zijn nu te koop op www.kersouwe.nl , bij Paperpoint Heeswijk en Uitpunt Veghel.
 
Nieuwe namen in de Kersouwe
 
Niet alleen 10cc is een nieuwe naam in de rijke historie van de Kersouwe. Ook Typhoon, Douwe Bob, Danny Vera, de Edwin Evers band (met supportact VEZPA), Rene Schuurmans (samen met TILT XL) betreden deze zomer voor het eerst de podia van het natuurtheater in de bossen van Heeswijk.
Martijn Fischer brengt André Hazes tot leven in zijn theatershow ‘Martijn Fisher zingt Hazes’. André Kuipers geeft met zijn Ruimtevaartcollege een unieke kijk in het leven van een astronaut en Leo Blokhuis neemt je in ‘The Summer of Love’ mee terug naar de muziek van 1967, samen met diverse bekende artiesten. Allemaal unieke optredens in de openlucht van de Kersouwe.
 
Meer topartiesten
 
De Kersouwe is ook trots bekende en vertrouwde artiesten te mogen verwelkomen, zoals de cabaretiers Theo Maassen (uitverkocht), Pieter Derks en Mark van de Veerdonk die hun nieuwe programma komen spelen. Ook Spinvis komt met nieuwe muziek van zijn recent uitgebrachte album. Wende zingt, speelt en danst deze zomer in de Kersouwe samen met het Amsterdamse Sinfonietta.
De Wereldband zal het publiek weer vermaken met hun show ‘Slapstick’ en het Lieverlee festival viert de zomer met swingende folk-artiesten.
Jeugdtheatergroep de Kersouwe brengt dit seizoen de voorstelling ‘De blote billen van de koning’.

Theatergroep de Kersouwe speelt dit jaar #romeo@julia , een bijzondere moderne versie van Shakespeares wereldberoemde tragedie. De Engelse theatergroep Illyria zorgt voor de traditionele Shakespeare ervaring met het stuk ‘Comdey of Errors’.
Nieuwsgierig naar het totale programma? Op onze website www.kersouwe.nl zie je alle voorstellingen en de data wanneer de kaarten te koop zijn. Blijf ons volgen op social media voor de laatste updates!
De vrijwiligers van Natuurtheater de Kersouwe kijken er naar uit je deze zomer weer te verwelkomen.
 
 
 
 
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen