Dorpsnieuws

gemeente bernheze_tonIn november heeft de gemeente Bernheze haar mantelzorgers gewaardeerd met een gezellige verwendag. Voor mantelzorgers die hier toen niet bij konden zijn, gaan we wat extra’s organiseren. U kunt uw mantelzorger hiervoor aanmelden.

 

 

Mantelzorglunch
Op vrijdag 3 februari 2017 wil wethouder Jan Glastra van Loon graag lunchen met mantelzorgers. Enerzijds om de burgerinitiatieven op het gebied van zorg de gelegenheid te geven hun werkzaamheden rondom o.a. Samsam en De Sociale Wegwijzer toe te lichten. Anderzijds kunnen mantelzorgers aangeven welke behoeften zij hebben aan mantelzorgondersteuning en de mantelzorgwaardering in 2017. De lunch is van 11.00 tot 13.30 uur in zaal Kerkzicht in Loosbroek,

De gemeente Bernheze wil graag zoveel mogelijk mantelzorgers bedanken voor hun langdurige, onbetaalde zorg voor hun naasten. U kunt uw mantelzorger tot zondag 15 januari 2017 aanmelden. De organisatie is in handen van mantelzorgmakelaar Margo van den Berg.

Attentie
Was uw mantelzorger niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de verwendagen in november en heeft hij of zij geen behoefte aan of tijd voor deelname aan de mantelzorglunch op 3 februari? Wilt u toch graag dat uw mantelzorger een erkenning ontvangt van de gemeente Bernheze? Vul dan het formulier (PDF, 56.5 kB)in en namens de gemeente wordt een kleine blijk van waardering geregeld voor uw mantelzorger.

Aanmelding
Wilt u uw mantelzorger in het zonnetje zetten, vul dan het aanmeldformulier (PDF, 56.5 kB)in en stuur het in een envelop zonder postzegel naar communicatie van de gemeente Bernheze, Antwoordnummer 6003, 5384 ZX Heesch. U kunt het ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met vragen kunt u contact opnemen met Margo van den Berg, telefoon 06 48 80 11 27. Ook als u bekend bent bij Wmo of Margo, moet u uw mantelzorger aanmelden.

Vervangende mantelzorg
Het kan zijn dat u niet zomaar van huis kunt. Wilt u dan aangeven of het nodig is dat wij vervangende zorg regelen? Hiervoor zoeken wij dan een vrijwilliger.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen