Dorpsnieuws

Untitled 1Héél Bernheze krijgt glasvezel. Dertig procent heeft zich aangemeld. Die 30-procenters hebben het vertrouwen van e-fiber en TriNed gewonnen. Ook voor de overige zeventig procent. Iedereen kán nu gratis aansluiten.

Complimenten, veren en dank
Complimenten voor Loosbroek. Kleinste kern. Hoogste percentage inschrijvingen. Applaus voor Rien Wijdeven en Harold Soffner van de gemeente. Zij hebben e-fiber binnengehaald en het traject van aanleg en oplevering geplooid. Veren voor de Ondernemersverenigingen, de ZLTO en de Bernhezer Buitenwacht. Veel dank aan de dorpsraden en kerncommissies. En aan de zestig verenigingen, clubs en organisaties die de glasvezelactie ondersteund hebben. Dank ook aan DeMooiBernhezeKrant voor de sponsoring van al onze publiciteit. Maar vooral hulde aan de 30-procent die daadwerkelijk hun nek uitgestoken én hun handtekening gezet hebben.

Keuze uit twee providers
Dank zij deze 30-procenters kunnen we verder. We hebben met Reggefiber, KPN en Mabib een traject met veel vallen en opstaan achter de rug. Maar deze finale maakt alles goed.

Begin januari komen ze kijken waar u de aansluiting wilt, áls u dat tenminste wilt. Dan begint het graafwerk door Spie. En zolang ze hier bezig zijn, kunt u nog gratis aanhaken.  

Daarbij hebt u vanaf nu drie opties: 1. alleen aanleggen. 2. aanleg met abonnement bij TriNed. 3. Aanleg met Tweak als provider.

Meldt u aan bij TriNed.nl   of Tweak.nl 

Vragen: bel voor TriNed 0800-9030,

Voor Tweak 0900-tweakhd / 0900-8932543

Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Krijg je antwoord. Glashelder. 

Auteur: Frank van den Dungen
Foto's: illustratie: www.sarahlinde.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen