Dorpsnieuws

thumbnail JO13.2_kampioenMet een dynamische enthousiaste en gevarieerde groep zijn we eind augustus gestart met de competitie. Met Seth en Bram hadden we 2 energieke jonge trainers aangevuld door een aantal ouders als leiders.

Al snel bleek dat we in de bovenste regionen mee zouden gaan doen. Met goed spel werden de wedstrijden relatief eenvoudig gewonnen wat leidde tot de apotheose afgelopen zaterdag met het kampioenschap met louter overwinningen.

Afgelopen zaterdagochtend stond een heuse touringcar gereed voor de uitwedstrijd naar Odiliapeel, de nummer 2 van de competitie. Ook de laatste wedstijd werd winnend afgesloten waarna er feest werd gevierd op het veld en daarna ook de bijbehorende douche voor de leiders werd in stijl uitgevoerd. Terug bij Avesteyn waren er ouders en familie die de verse kampioenen binnen haalden met muziek en waren er mooie woorden van voorzitter Joep Adank. De 'platte' kar stond gereed voor de rondgang door het dorp en daarmee een fantastische afsluiting van een TOP dag.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen