Dorpsnieuws

logo bernhezeTot nu toe kon iedereen die interesse had, zich melden om een bouwkavel of koopwoning te kopen. Omdat de belangstelling hiervoor toeneemt, voeren we in 2017 een lotingssysteem in.

De loting geldt alleen voor bouwkavels (dus niet voor projectmatige woningen) en nieuw in de verkoop komende kavels.

Voor bestaande inschrijvingen, is een overgangsregeling van toepassing. Voor deze inschrijvingen blijven de afgesproken regels voor het desbetreffende plan geldig.

Lotingprocedure

Hoe gaat de loting in zijn werk? We publiceren bouwkavels op de gemeentepagina’s en op onze website. Er staat bij tot wanneer u zich kunt inschrijven. Hebt u belangstelling, dan kunt u zich binnen de lotingstermijn inschrijven.
Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook hoeft u op dat moment geen kavelvoorkeur op te geven. Na de lotingstermijn maken we een afspraak met degene die als eerste uit de loting eerste keus en kan zijn of haar eigen wensen aangeven. Daarna komt de tweede aan de beurt etc. We proberen hierdoor iedereen zoveel mogelijk op maat te bedienen.

Optie

U hebt de mogelijkheid om voor drie maanden een optie te nemen op een kavel. De kosten hiervoor bedragen € 300,-.

Bekijk de volledige lotingsprocedure op de pagina over bouwkavels https://www.bernheze.org/nieuws/2016/12/21/lotingssysteem-voor-bouwkavels 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen