Dorpsnieuws

Expositie Kunst_ZichtExpositie op zondag 18 december 2016 van 11 tot 17 uur. Beste belangstellende van Kunst-Zicht, Op zondag 18 december bent u weer welkom op onze volgende expositie.

We nemen afscheid van Femke Zeijen-Leenders ( http://neegijdan.nl/?lang=nl ) en Monique Lammers.

Het was fijn jullie werk in onze expositie te laten zien! Wilma Dollenkamp exposeert de indrukwekkende hoofden nog een keer in de donkere kamer. Als u ze gemist heeft, is de komende tentoonstelling een goede kans om ze alsnog te komen zien!

We hebben drie nieuwe kunstenaars die hun werk tentoonstellen:

Sahel Al Tork:

Sahel is geboren in Bagdad en heeft een lange staat van dienst en heeft veel opleidingen gevolgd: webdesign, architectonische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en een brede kunstopleiding in Bagdad.

Hanan Ageel:

Hanan heeft gedurende vijf jaar haar opleiding tot graficus gevolgd in Bagdad in Irak. Tegenwoordig schildert ze vooral met acryl op verschillende materialen. Ook experimenteert ze met uiteenlopende technieken. Verder maakt ze collages. Ze gaat daarbij altijd uit van haar emotie.

En Aafke Steenhuis laat open wat u ziet.

Voor de tweede keer exposeren Rina Hezemans, Salam Djaaz, Mohammad Aglah en Marianne van Zeeventer.

Rina HezemansRINA HEZEMANS

-MONUMENTAAL SCHILDEREN-
Dit zegt alles! Prachtig werk dat zeker gezien moet worden.

I MPRESSIE

N ATUUR

S YSTEMEN

P ERSPEKTIEF

I NTUITIE

R UIMTE

A MBACHTEN

T RANSPARANTIE

I NDUSTRIE

E NERGIE

http://www.rinahezemans.nl/ 

AglahMohammad Aglah ( https://www.facebook.com/mo.aglah.3  ) fotograaf van vooral portretten. Portretten die bewerkt zijn tot een mysterieuze sfeer die een eigen leven gaan leiden!

Salam Djaaz schildert in vele lagen en diepten. In zijn atelier in de Haagse binnenstad werkt hij op verschillende ezels aan zijn schilderijen. Het eindeloos uitwerken van de structuren zijn terug te vinden in zijn werk.

Marianne van Zeeventer, beelden en objecten van steen, zink en perspex: www.zeevensteen.nl 

Inmiddels zijn we heel wat wijzer geworden over haar manier van werken: zorgvuldig, precies, perfect afgewerkt en inventief. Kijk en verwonder!

We zijn elke 3de zondag van de maand open van 11 tot 17 uur! Zondag 18 december

En misschien nog op deze locatie 15 januari

We zien u graag op onze volgende tentoonstelling op zondag 18 december aan de  Kerkstraat 1 in Dinther!

Met vriendelijke groet,

Jet van Soest

Aafke Steenhuis

Wilt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief, stuurt u dan even een mailtje. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen