Dorpsnieuws

Speelgoetd Lieve kinderen, beste papa’s, mama’s, opa’s en oma’s! Zondag 27 november gaat er iets heel speciaals gebeuren in Heeswijk-Dinther! Sinterklaas is dan in restaurant De Leygraaf, Meerstraat 45 om de kinderen te ontmoeten!

Sinterklaas Beweegt…en hoe! Sinterklaas is fitter dan ooit! Wat hij daar allemaal niet voor doet. Dat geloof je niet, dat moet je echt zelf komen bekijken! Het wordt een super leuke voorstelling met veel muziek, er gebeurt van alles en we gaan lekker lachen om het leuke verhaal van Sint Beweegt!

Wij nodigen de kinderen uit om eventueel verkleed als Sinterklaas en/of Zwarte Piet te komen. Je mag natuurlijk ook een mooie tekening maken voor de Sint, of je maakt er zelf eentje in onze Super Knutselhoek! Je tekening kunnen we dan ophangen of je geeft hem zelf aan de Sint na afloop!

Verder willen we niet alleen de verjaardag van de Sint vieren, maar vinden we het ook leuk om kinderen die zondag 27 november jarig zijn of hun kinderfeestje tijdens deze voorstelling vieren in het zonnetje te zetten! Indien dat zo is willen we dat graag weten en mag de naam van de jarige jop doorgegeven worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met de muzikanten van Speelgoetd gaan we er 1 groot gezellig feest van maken! Er staat een glaasje ranja met wat lekkers klaar.

O Kom maar gezellig kijken, zingen, springen en dansen op 27 november in Heeswijk-Dinther! De voorstelling begint om 14.00 uur, maar let op…wil je knutselen of tekenen, dan kan dat vanaf 13.30 uur, de entree is € 2,50.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen