Dorpsnieuws

2016-11-19 PosterBoekenenplatenbeurs_Willibrordcentrum_2016Op zondag 27 november is er in het Willibrordcentrum een boekenbeurs. Een mooie kans om uw boekenverzameling uit te breiden of om zomaar een nieuw leesboek uit te zoeken. Ook kookboeken, boeken voor kinderen en voor jongeren zijn verkrijgbaar.

De beurs start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegang is € 1. Wij ontvangen u graag!

Het aanbod

De vrijwilligers van het Willibrordcentrum houden de beurs niet voor het eerst: in het verleden zijn er al vaker succesvolle boeken- en platenbeurzen georganiseerd. Het aanbod is ook dit jaar weer gevarieerd en ruim: van kookboeken, kinder- en jeugdboeken tot informatieve boeken en romans. Daarnaast ook een ruim aanbod aan lp’s, cd’s, singles en dvd’s.

Welkom!

Het Willibrordcentrum is onlangs, op 15 oktober 2016, heropend. Het centrum heeft nu een prachtige foyer, die als verbinding dient tussen de verschillende zalen. Zo biedt het centrum nog meer mogelijkheden voor alle bezoekers die gebruik maken of gaan maken van deze mooie ontmoetingsplek. Ook tijdens de boeken- en platenbeurs op 27 november ontvangen wij u graag!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen