Dorpsnieuws

glashelder 3_motormolAan tafel. Overleg. E-fiber. De gemeente. En wij. Van de Stichting. Veel punten. Dan de hamvraag. Snel, dat wel. Maar wat gaat zo’n glasvezelaansluiting ons dan wel niet kosten?

Voor nop

Niets! Niets? Voor nop? Ook in het buitengebied? Klopt! Aansluiten kost niks. Nada. Niente. Nothing. Als je maar op tijd aanhaakt. Vóór 1 januari 2017 meedoen. En met z’n allen 40% halen. Maar dat zal het probleem niet zijn... toch? Je hoeft immers geen aanleg- of aansluitkosten te betalen.

Doorvragen

Toch doorvragen. Dan moet je zeker ‘n extra kastje kopen? Nee. Dan ‘n duur abonnement? Nee. ’t Is niet voor niks. Kan natuurlijk niet. Scherp tarief. € 58,50 per maand. Triple-play. Dat is televisie + telefoon + internet. Snel. Betrouwbaar. Stabiel. Voldoende bandbreedte om met z’n allen tegelijk van alles en nog wat te doen. Vrolijk surfen. HD-tv. Glasheldere kwaliteit.

Onder het gras.

We blijven vragen. Maar vinden geen adders onder het gras. Er komt iemand vooraf kijken waar de aansluiting het best kan komen. Die doet ook de intake van je apparatuur. Na het graafwerk komt de aansluiting. Monteur zit er bij in. En die gaat pas weg als het werkt. Wat wil je nog meer? Extra’s? Kan. Die komen er bovenop. Da’s logisch. Maar extra’s zijn vaak niet nodig. Het standaard pakket is gewoon goed. Best wel. Daarover volgende keer meer.

 Reactie? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Aanmelden op www.e-fiber.nl tekst: frank van den dungen illustratie: www.sarahlinde.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen