Dorpsnieuws

glashelder 3_motormolVraagje. Goed dat e-fiber hier wil beginnen. Helemaal goed dat ze héél Bernheze doen. Leuk dat ze hard gaan. Maar ze gaan nu wel erg hard. Want ik lees dat ik me al moet melden. Dat gaat mij nou net iets té hard. Want ik weet niet, waar ik dan voor teken. Is mijn vraag helder?

Informatie-avonden Mailtje terug. Vraag is helder. U zult niet de enige zijn. Daarom komen er in oktober/november voorlichtingsavonden. Iedere kern z’n eigen avond. Daarnaast een aparte avond voor ondernemers. Ook een aparte voor boeren. Daar wordt alles uit de doeken gedaan. Daar kunt u alles vragen. Aan ons, als stichting. Aan E-fiber, die gaat hier glasvezel leggen. En aan TriNed. Die gaan u straks telefoon, televisie en internet leveren.

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Aanbod U kunt zich natuurlijk nu ook al aanmelden. Kost u niets. Verplicht u tot niets. U wordt geïnformeerd. En u krijgt een aanbod van TriNed. Dan kunt u nu al kiezen om mee te doen. De rest van Bernheze ook.

Doen er genoeg mee? Dan gaat e-fiber straks aanleggen. Dan zorgt TriNed dat alles bij u gaat werken. Zíj verzorgen de overstap. U hebt nóóit dubbele kosten. Nergens aan vast Gaat het niet door? Gemiste kans. Maar ook dan zit u hélémáál nergens aan vast. Glashelder. Toch?

 Reactie? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Interesse? Aanmelden op www.e-fiber.nl 

tekst: frank van den dungen illustratie: www.sarahlinde.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen