Dorpsnieuws

BernhezeDonderdag 10 november staat landelijk in het teken van de Dag van de Mantelzorg. Met in de hoofdrol, inwoners die zorgen voor een ander en daarvoor onze erkenning en waardering verdienen. De gemeente Bernheze wil graag mantelzorgers in onze gemeente bedanken voor hun zorg voor anderen en hen in het zonnetje zetten.

Meld daarom uzelf of uw mantelzorger aan voor een leuke, ontspannen verwendag op zaterdag 12 november a.s.

Verwendag

Gezelligheid en ontspanning, daar gaat het om tijdens de verwendag voor mantelzorgers. Er zijn allerlei leuke workshops te volgen en natuurlijk wordt er een voor een lekkere lunch gezorgd.

De verwendag vindt plaats in Cultureel Centrum De Pas in Heesch en begint om 10.00 uur. Wethouder Jan Glastra van Loon opent de verwendag.

Jonge mantelzorgers

Voor mantelzorgers tot 18 jaar organiseren we een leuke middag op zaterdag 26 november vanaf 13.00 uur. Meld jezelf of je (jonge) mantelzorger aan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier in en lever dit in.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch via 14 0412. Dit kan tot 3 november.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Margo van den Berg, mantelzorgmakelaar, telefoon 06-48 80 11 27.

Let op, ook als u bekend bent bij Wmo of bij Margo van den Berg moet u uw mantelzorger aanmelden voor de verwendag.

Vervangende mantelzorg

Het kan zijn dat u niet zomaar van huis kunt. Wilt u dan aangeven of het nodig is dat wij vervangende zorg regelen? Hiervoor zal een vrijwilliger worden gezocht.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen