Dorpsnieuws

ons welzijn 1Als PR medewerker Match zorg je voor het onder de aandacht brengen van het project bij ouders, kinderen, potentiele vrijwilligers en verwijzers via diverse media.

Over de organisatie: Stichting Oosterpoort is een instelling voor specialistische jeugdhulp in de regio Noordoost Noord-Brabant. Zij biedt hulp aan kinderen en jongeren (van 0 tot 18 jaar) en hun ouder(s)/verzorger(s). MATCH is het maatjesproject van Oosterpoort.
Match heeft als doelstelling: het bieden van ondersteuning en begeleiding in de vrije tijd aan kinderen en jongeren die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voorop staat dat het kind even lekker kind kan zijn tijdens de afspraken met de vrijwilliger. Verder wordt er ingezet op versterking van het sociaal netwerk van het kind gedurende het traject.
Bij MATCH wordt een kind gekoppeld aan een volwassen vrijwilliger. Samen gaan ze wekelijks gezellige activiteiten ondernemen. En dat een heel jaar lang.


Korte omschrijving werkzaamheden:
- het schrijven en versturen van persberichten rond informatiebijeenkomsten van MATCH
- het schrijven van wervende teksten voor de website van Oosterpoort of voor Facebook - het onderhouden van de Facebookpagina van MATCH
- het up-to-date houden van uitstaande vacatures bij diverse vrijwilligerspunten en hoge scholen.
- het verspreiden van foldermateriaal - in overleg aanvullende werkzaamheden - de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in overleg en onder verantwoordelijkheid van een matchbegeleider.

Gevraagd wordt: - een zelfstandig werkende vrijwilliger met een achtergrond in de PR of in elk geval affiniteit met PR - goede schriftelijke vaardigheden - goede communicatieve vaardigheden - minimaal een half jaar beschikbaar zijn

Geboden wordt: - een vrijwilligersactiviteit waar je veel voldoening uit kunt halen. Je levert immers indirect een actieve bijdrage aan het blij maken van kinderen - reiskostenvergoeding Werktijden: In overleg Aannameprocedure: Een kennismakingsgesprek met medewerkers van MATCH

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen