Dorpsnieuws

thumbnail The_Smelly_Cats_1011x823Honkscream & Keyser Palace & The Smelly Cats zetten De Zwaan op zijn kop op zaterdag 15 oktober.

Honkscream

In 2013 begon het te ronken in en rond Berlicum. Het melodieuze geraas dat uit steeds meer kelders en dorpskroegen te horen was, bleek algauw terug te voeren op de rauwe zang en gierende gitaarsolo’s van Joey Cooijmans, de grommende bas en backing vocals van Elise van Dijk, de scheurende gitaar van Antal van Helvoort en de donderende drums van Rik den Boer. Gezamenlijk brengen zij onder de naam Honkscream hun metal naar de mensen, een combinatie van eigen nummers en covers van o.a. Megadeth, Metallica en Judas Priest. Vanavond zullen ze hun vers opgenomen EP “Die Faster” aan het publiek presenteren.

Keyser Palace

In 2014 werd Keyser Palace oorspronkelijk gevormd voor een eenmalige show in thuishaven Den Bosch. Door de lovende reacties heeft de band besloten om het niet bij een eenmalig optreden te houden. Inmiddels twee jaar verder staat Keyser Palace vanavond in Café De Zwaan om het dak eraf te blazen met covers uit de eredivisie van de classic rock en heavy metal: Iron Maiden, Rainbow, Deep Purple, Kiss, AC/DC, Black Sabbath en vele andere top bands. Come and bang your head! And if it’s too loud, you’re too old!

The Smelly Cats

Na een hoop optredens in Nederland, België en zelf een paar in de USA, besloten The Smelly Cats dat het mooi geweest was. In mei 2011 volgende zodoende hun laatste show. Maar na 4,5 jaar is het wel mooi geweest. De gitaren werden afgestoft en het drumstel weer in elkaar getimmerd, de zombies van de punkrock zijn weer voor een reünie bij elkaar. En hoe!! Vetter dan mayonaise en ruiger dan de baard van Chuck Norris!!! The Smelly Cats, een 3 man sterke punkrock ’n roll band uit Brabant. Op het repertoire staan nog steeds hun eigen songs, uiteraard afgewisseld door wat Misfits, Ramones, MC5, NoFX en The Clash.

Zaal open 21:00 uur, vrij entree, info 0413-291575 www.dezwaanlive.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen