Dorpsnieuws

De heer_Willems_bewoner_Tini_van_Berkel_vrijwilligerDe Stichting Vrienden van Cunera/De Bongerd en het Boerenbruidspaar van Laverhof van dit jaar, de heer en mevrouw Van Kreij, hebben vrijdag 30 september jl. een elektrische duofiets geschonken aan Laverhof, locatie Cunera/De Bongerd.

Sanne Kivits, teammanager Welzijn: “Met deze nieuwe duofiets hebben de gebruikers een vrije instap; er hoeft niet over een stang gestapt te worden, wat voor veel bewoners erg moeilijk is. Ook de draaibare stoelen en het onderweg kunnen wisselen of de bewoner wel of niet meetrapt, is een hele verbetering. Namens Laverhof wil ik de Stichting en het Boerenbruidspaar hartelijk bedanken voor hun bijdrage.”

Het Boerenbruidspaar heeft het bedrag dat zij op de ‘huwelijksreceptie’ ontvingen, geschonken als bijdrage voor de nieuwe fiets. De Stichting Vrienden van Cunera/De Bongerd heeft de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne 2015 en de door sponsors gedoneerde bedragen, geschonken voor de aanschaf van de duofiets. Het bedrijf Roll-on uit Hapert heeft vrijdag de fiets aangeboden aan de bewoners en vrijwilligers.

Duofiets lenen?
Wilt u met een vrijwilliger of een familielid gebruik maken van de fiets? Dan kunt u zich melden bij de receptie van Cunera/De Bongerd. Het lenen van de fiets kost twee strippen (€ 2,40). Om de fiets zo optimaal mogelijk te gebruiken, zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met Sanne Kivits,
tel. 0413 - 29 81 00.

Wat doet de stichting?
De Stichting Vrienden van Cunera/De Bongerd is opgericht voor het ondersteunen, bevorderen en stimuleren van activiteiten die ten goede komen aan de cliënten van Laverhof in Heeswijk-Dinther. Zij doet dit door het schenken van financiële bijdragen die via donaties en sponsoring zijn ontvangen.

Rabo Clubkas Campagne
Als lid van de lokale Rabobank kun je stemmen op je favoriete club of project. Iedere stem is geld waard, terwijl het je niets kost. Je stem uitbrengen kan als je lid bent van de Rabobank Oss Bernheze. Aan dit lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Voor de Rabo Clubkas Campagne 2016 heeft de Stichting Vrienden van Cunera/De Bongerd de BeleefTV uitgekozen. Met deze BeleefTV met interactieve spellen, worden mensen zowel mentaal als motorisch gestimuleerd. Van 10 tot 23 oktober kan er gestemd worden. Laat je stem niet verloren gaan!

Wilt u de stichting steunen?
Uw gift is van harte welkom op rekeningnummer NL64RABO 014.03.78.855 o.v.v. gift.

De stichting heeft de ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Tekst en foto: Irma van der Meijs

Informatie over de organisatie

Laverhof: www.laverhof.nl

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera/De Bongerd in Heeswijk, Mgr. Bekkershuis en St. Barbara in Schijndel en Het Retraitehuis in Uden. Tevens biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.

Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen uit de regio’s Heeswijk en Schijndel en de zorg voor religieuzen, behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J., de Zusters van Liefde van Schijndel en de zusters van de Congregatie Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest.
________________________________________________________________________

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen