Dorpsnieuws

Clubkas RaboDe Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart. Leden van Rabobank Oss-Bernheze kunnen tussen 10 en 23 oktober maximaal vijf stemmen per lid uitbrengen op hun favoriete clubs.

Voetbalvereniging Heeswijk doet daar samen met de Koninklijke Fanfare St.Willibrord aan mee en hopen veel stemmen te krijgen.

De Koninklijke Fanfare heeft de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd in nieuwe muziekinstrumenten. Met de bijdrage vanuit de Rabobank clubkasactie wil de Koninklijke fanfare speciale opbergkasten laten maken om de instrumenten op een verantwoorde manier te vervoeren naar muziekuitvoeringen, concerten en serenades. Uw stem is daarbij erg belangrijk

Bij VV Heeswijk is voetbalbeleving een belangrijk doel. Om die beleving voor elkaar te krijgen is goed contact met de supporters, het voetbalpubliek erg belangrijk. VV Heeswijk wil daarom gaan investeren in een nieuwe omroepinstallatie. Daar is veel geld voor nodig, maar met hulp van uw stem tijdens de Rabobank Clubkasactie wordt dat doel wel haalbaar.

Elke stem telt want elke stem is geld waard. Het aantal stemmen bepaalt welk deel van de 300 duizend euro wordt geschonken aan de vereniging. Kunnen de fanfare en VV Heeswijk samen op 3 van uw 5 stemmen rekenen?

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/ossbernheze 

en op www.koninklijkefanfare.nl

www.vvheeswijk.nl

Bedankt voor uw steun!

Bestuur en leden Koninklijke Fanfare St. Willibrord

Bestuur en leden Voetbalvereniging Heeswijk

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen