Dorpsnieuws

Slagwerkgroep Harmonie__Sint_ServaesOp zondag 25 september zullen twee slagwerkgroepen optreden bij De Kilsdonkse Molen.

Beide slagwerkgroepen staan onder leiding van Ton van de Veerdonk. Het optreden begint om 11.00 uur en de toegang is gratis.

Slagwerkgroep Harmonie St. Servaes bestaat uit een A, B en C selectie. De A en B selectie zullen die zondag hun muzikale talent ten gehore brengen.

De B selectie zijn de aanstormende talenten, die in de nabije toekomst de A selectie gaan versterken. Sommige van de B selectieleden spelen inmiddels in beide slagwerkgroepen. De B selectie een slagwerkgroep die bestaat uit 14 leden, waar naast jeugdleden ook een aantal volwassenen spelen, die de afgelopen jaren het slagwerk hebben opgepakt en in opleiding zijn.

De A selectie heeft de laatste jaren diverse wisselingen meegemaakt in het aantal leden, na een aantal succesvolle jaren heeft de slagwerkgroep begin 2014 een stapje terug gedaan. Er kwamen veel leden over van de B selectie en deze hebben zich erg goed in de groep gevoegd. Nu staat er een mooie slagwerkgroep van 14 leden waarin jeugdig talent en volwassenen elkaar goed aanvullen en een mooie mix maken. Dit resulteert in een slagwerkgroep die uitblinkt in enthousiasme, spelvreugde en muzikaliteit. Na de succesvol verlopen Dinther Proms en het kerkpleinconcert zijn we in voorbereiding op de Jumbocup op zaterdag 5 november. Dit jaar is de plaats van handeling Lieshout.

U bent van harte welkom.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen