Dorpsnieuws

Eric VloeimansEric Vloeimans kan niet alleen fluisteren op zijn trompet, hij kan er ook een feest van maken. Vrijdagavond 24 juni treedt Eric op met de Big Band Licks & Brains, ze spelen dansbare soul/funk/jazzgrooves. Een uniek gezamenlijk optreden deze zomer, speciaal gearrangeerd voor Natuurtheater de Kersouwe.

De kans dat het publiek stil blijft zitten, is heel klein. Vrijdag 24 juni, 21.00 uur. Entree €17,50 (excl. serv.kosten)

‘Beste trompettist’
Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Hij is één van de beste trompettisten van Europa. Hij begon ooit in de jazz en geïmproviseerde muziek, maar speelt ondertussen ook andere stijlen zoals pop en klassiek. Hij kan fluisteren op zijn trompet maar hij kan er ook een feest van maken.
Op 24 juni gaat dat gebeuren als hij in de Kersouwe optreedt met de Big Band Licks & Brains.

Big Band_Licks__BrainsCoole Big Band
Licks & Brains is een graag geziene act op de Nederlandse podia en festivals. Door Giel Beelen een band genoemd om “trots op te zijn”. Ze treden regelmatig op met top artiesten als DJ Maestro, Benjamin Herman, Anton Goudsmit en deze avond met Eric Vloeimans.

De combinatie van dansbare soul/funk/jazzgrooves en een aanstekelijke presentatie maakt Licks & Brains een bijzondere en energieke live-act.

Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen