Dorpsnieuws

Alp dUzesHet team BIG Challenge bracht donderdag 2 juni 2016 een cheque met 1.058.162 euro over finish van Alpe d’HuZes. Een bedrag dat is ingezameld door 242 afgevaardigden uit de land- en tuinbouw en door het KWF voor 100% wordt ingezet voor het onderzoek naar kanker.  

Een persoonlijk verslag uit HD: 

We zijn met een deel van ons gezin naar Alpe d"HuZes/KWF kanker fonds. (William , Conny, Rob, Bo van Zutphen uit de Heilarensestraat te HD) geweest. Ik heb voor de zesde keer, de anderen de berg 1 keer, beklommen en heel veel vrijwilligers werk gedaan.

Alles bijeen, de bijeen komsten, de motivatie avonden en het fietsen was een indrukwekkende ervaring. Fietsen is mooi maar alles er om heen maakt het echt bijzonder. Ik ben vrij nuchter maar dit was toch wel apart. Moeilijk te beschrijven, als je hoort wat mensen door maken als je tegen kanker vecht, sommigen winnen de strijd, van anderen blijft de herinnering. Mensen die overleefden door onderzoek waar iedereen voor heeft gesponsord. Blij dat ik niet alleen was. De kinderen en Conny waren een met de groep/team, waar ik voor fietste of je nu fietser of vrijwilliger bent maakt daar niets uit.

Conny, Rob of Bo hebben dit ook als onvergetelijk ervaren. Misschien zijn er al veel van dergelijke verhalen geweest en moet je het vlug vergeten. Voor ons was het in ieder geval erg speciaal. 

Met vriendelijke groet,

William van Zutphen.

Heilarensestraat 57, 5473 RA, Heeswijk-Dinther.

Info: Deelnemer BIG Challenge/Alpe d’Huzes 2016 Team Agrifirm

www.bigchallenge.eu en

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/williamvanzutphen 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen