Dorpsnieuws

BernhezeGraag nodigen wij u van harte uit voor een toelichting op deze nota door wethouder Jan Glastra van Loon. Datum: maandag 4 april, Tijd: 15.00 – 16.00 uur. Locatie: gemeentehuis Bernheze, De Misse 6 in Heesch.

Ook voor HD van belang.

 Hierin o.a.:

"Voorgenomen investeringen

Met de huidige begroting hebben wij al een aanzet gedaan om te investeren in het Stationsplein, Plein 1969, Willibrordstraat, onze fietspaden en een multifunctionele accommodatie in Vorstenbosch. En wij pakken verder door. Wij gaan de fysieke leefbaarheid van de kernen versterken en afstemmen op het gewenste gebruik.

Nieuwe investeringen

Wij pakken de dorpscentra van Heesch, Nistelrode, Heeswijk-Dinther en Vorstenbosch aan. Het HOV-vervoer stimuleren wij met het inrichten van nieuwe haltes. En wij hebben aandacht voor de veiligheid van het fietsverkeer op wegen met landbouwverkeer. Op sportgebied willen wij medewerking verlenen aan de uitbreiding van de speelvelden van Hockeyclub HDL."

Voor geinteresseerden: https://bay181.mail.live.com/mail/ViewOfficePreview.aspx?messageid=mgtHmvS0b35RGULSxZ5UZxFA2&folderid=flinbox&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&n=56924180 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen