AvesteynOp een heerlijke lentedag mochten Avesteyn en Irene aantreden op het moeilijke bespeelbare in Dinther. Voor de wedstrijd van start ging werd Rens van Vugt nog even in het zonnetje gezet met een presentje vanuit Avesteyn voor het spelen van zijn 250ste wedstrijd in het eerste, namens de hele selectie nogmaals gefeliciteerd Rens! Avesteyn was het team met kansen en werden gedwongen                                het spel te maken.

Binnen 10 minuten resulteerde dit in de 1-0 door onze jubilaris Rens van Vugt hij kwam goed voor de keeper die een voorzet van broer Joost van Vugt dacht te kunnen vangen. Het spel was erg onrustig en zorgde voor veel lange ballen van beide kanten maar weinig kansen. Maar vlak voor het rustsignaal kreeg Avesteyn de ideale mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen in de vorm van een penalty. Rens van Vugt ging aanstaan voor de penalty maar deze werd gekeerd door de keeper van Irene. Maar gelukkig was Joeri Dielissen snel bij de afgeslagen bal om deze alsnog tegen de touwen te werken, 2-0. Na rust was het zaak om goed uit de kleedkamer te komen en de voorsprong te behouden. Irene ging meer druk vooruit zetten waardoor er ruimtes kwamen voor Avesteyn op de counter. Dit werd rond de 60ste minuut goed afgestraft door Joost Goijaarts met een goed opgezette aanval over meerdere schijven waardoor het 3-0 werd. Avesteyn bleef de gevaarlijkste ploeg en gooide de wedstrijd na 75min helemaal in het slot toen het 4-0 werd. Weer was het een prachtige aanval over meerdere schijven en kon Dries Heerkens de bal tegen de touwen werken na een voorzet van Joeri Dielissen Irene kreeg nog één kansje maar keeper Glenn Buermans liet zien wakker te zijn waardoor het 4-0 bleef. Eindelijk weer 3 punten voor Avesteyn. Volgende week mag Avesteyn aantreden tegen Tongelre.