Voetbal

AvesteynVandaag stond de wedstrijd tussen koploper VV Nijnsel en Avesteyn op het programma. Met een aantal wijzigingen in de opstelling startte Avesteyn wat afwachtend en liet de bal aan de verdedigers van de gastheren. Een aantal gevaarlijke steekballen leverde geen mogelijkheden op voor de thuisploeg.

In de omschakeling kwam Avesteyn er een aantal keer gevaarlijk uit via Dries Heerkens, Joost Goijaarts en Joeri Dielissen.

Op slag van rust kreeg Nijnsel een vrije trap, welke door Stef Witlox met het hoofd verlengd werd en de bal viel bij de tweede paal binnen: 1-0.

Na rust ongeveer hetzelfde spelbeeld, Nijnsel had de bal en Avesteyn loerde op mogelijkheden in de omschakeling. Na een aantal wissels, werd Avesteyn steeds gevaarlijker en kreeg het kansen via Arne Dielissen en Tim de Mol. Vlak voor tijd kreeg Avesteyn de kans op een verdiende gelijkmaker vanaf 11 meter. Helaas ging de bal er niet in. Toen Avesteyn alles of niets ging spelen bepaalde Nijnsel in de omschakeling de eindstand op 2-0.

Jammer van het resultaat, maar al met al geen verkeerde wedstrijd. Ook goede invalbeurten van de JO-19 spelers Davy van Houtert en Stan van Rooij. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Irene op het programma.

Plaats reactie