AvesteynOp zondag 5 maart mocht Avesteyn aantreden tegen Nieuw Woensel. Na een krappe overwinning op Boskant vorige week wist Avesteyn dat er werk aan de winkel was.Na een wat rommelige beginfase werd Avesteyn sterker, maar had moeite om tot kansen te komen.

Halverwege de eerste helft kwam dan toch het eerste wapenfeit via Rens van Vugt die helaas het aluminium raakte.

Hierna drukte Avesteyn verder door met meerdere kansen die net niet tot 'n goal werden gepromoveerd totdat Wout van Delst op slag van rust mee naar voren ging. De verdediger dribbelde goed in en wist via een mooie combinatie het net te vinden met zijn chocoladebeen. Dit was dan ook direct de ruststand.

In de tweede helft kwam Avesteyn onder druk te staan en ze wisten hier niet goed onderuit te voetballen. Nieuw Woensel werd steeds gevaarlijker en dit resulteerde dan ook in een goal voor de ploeg uit Eindhoven (1-1). Beide teams wisten weinig echt grote kansen te creëren in de tweede helft en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Volgende week speelt Avesteyn om 14:30u uit tegen koploper Nijnsel.