Voetbal

AvesteynDeze zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen WEC op het programma. De wedstrijd was pas 20 seconden onderweg of de uitploeg kreeg een penalty. Na een te korte terugspeelbal werd Joost van Vugt onderuit gehaald. De penalty werd in eerste instantie gemist, maar in de rebound schoot Pim van de Boom alsnog de 0-1 binnen. Daarna bleef Avesteyn aandringen en kreeg het een aantal                                     kleine kansen.

Gaandeweg de eerste helft kwam WEC beter in de wedstrijd en creëerde het met snelle counters kansen. Net voor rust werd de spits vanuit het middenveld in de diepte aangespeeld en de spits schoof de gelijkmaker tegen de touwen. De ruststand  was dan ook 1-1 . Na rust ging Avesteyn weer opzoek naar de voorsprong. Hiervoor kwamen ook kansen voor verschillende spelers van de uitploeg. Avesteyn had het geluk alleen niet mee en de kansen werden niet benut. De grootste kans was voor Joeri Dielissen, die een vrije trap op de lat schoot. WEC kreeg in de laatste minuten nog een vrije trap op een mooie plek en schoot de bal mooi binnen. Dit was dan ook de uitslag, 1-2