avestein woenselAvesteyn trad vandaag aan op het Dintherse hoofdveld tegen de Woenselse Boys. Waar na vorige week het chagrijn nog hoog zat door het doelpuntloze gelijkspel in Esch, had Avesteyn iets goed te maken. Op een wederom beroerde grasmat vloog het vandaag uit de startblokken. Na ruim 10 minuten keken de Dintherse mannen al tegen een riante voorsprong aan van 3-0.

Pim en Joeri 2x drukten af na goed voorbereidend werk van een uitstekend spelende Joost Goijaarts en een bekeken overstapje van Rens van Vugt. Daarna drukte Avesteyn door en rondde Joost van Vugt een schitterende combinatie over rechts van wederom Joost Goijaarts beheerst af. Pim van den Boom bepaalde de ruststand door nonchalance van Woenselse Boys af te straffen.

Hugo van de Sande greep dit moment aan om spelers rust te geven en spelers te laten terugkeren.

De tweede helft was er een die ook schriftelijk afgedaan zou kunnen worden. Avesteyn noteerde nog de zesde treffer op het scorebord door een alerte Arne Dielissen die een rebound beheerst binnen schoot. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd bij WEC voorafgaand aan de carnavalsreces.