AvesteynVandaag stond de uitwedstrijd tegen Irene uit Gemonde op het programma. Binnen een minuut kwam Pim van den Boom al door aan de linker kant en schoof de bal in de verre hoek, 0-1.  Enkele minuten later was Irene al weer terug in de wedstrijd met de gelijkmaker, na een te korte terugspeelbal speelde de aanvaller de keeper uit en maakte de gelijkmaker.

Na een wat rustiger periode stuurde Pim van den Boom halverwege de eerste helft Joost van Vugt weg. Die gaf de bal af aan Joost Goijaarts die makkelijk voor het lege doel kon inschieten, 1-2. Snel daarna kreeg Joost Goijaarts nog een kans en schoot deze beheerst in de goal. De 1-3 was ook de ruststand.

Na rust was de wedstrijd een stuk minder dan de eerste helft. Weinig kansen aan beide kanten. Irene werd vooral gevaarlijk met hoge ballen. Zo scoorde zij ook de aansluitingstreffer. Uit een vrije trap stopte Glenn Buermans de eerste kopbal nog, maar uit de rebound scoorde Irene toch. Daarna probeerde Irene nog met lange ballen de gelijkmaker te maken. Dit lukte echter niet meer; 2-3 was de eindstand.