AvesteynOp een mooie zondag was Avesteyn te sterk voor de tegenstander uit Eindhoven. Vanaf het eerste moment waren de verhoudingen duidelijk, Avesteyn dicteerde het spel en Nieuw-Woensel hoopte op een uitbraak via de counter. Avesteyn kwam na ruim een kwartier op voorsprong via een mooie snelle aanval, waarbij Rens van Vugt het eindstation was.

Voor de rust werd het ook nog 2-0; door goed druk te zetten kwam Pim Van de Boom voor de keeper, hij hield overzicht en gaf de bal voor op Joeri Dielissen. Hij bleef rustig en rondde af.

Na rust hetzelfde spelbeeld, Nieuw-Woensel kwam er een paar keer gevaarlijk uit, waardoor het geloof terug kwam, maar Pim Van De Boom maakte aan deze hoop een einde door zowel de 3-0 en de 4-0 te maken. Het laatste half uur speelde Avesteyn zakelijk uit, waardoor het 4-0 bleef.

Doordat de concurrentie punten liet liggen, gaat Avesteyn volgende week als koploper de strijd aan met Nijnsel. Komt dat zien! Steun is gewenst! In Dinther om 14:30.