Avesteyn TivoliVandaag stond de wedstrijd tegen Tivoli op de planning. Het eerste wapenfeit was voor de bezoekers in de 2de minuut. Een vrije trap op randje zestien werd goed gepareerd door Glenn Buermans In de 22ste minuut dacht Avesteyn op voorsprong te komen via Joost Goyaarts. De goal werd alleen dubieus afgekeurd wegens een overtreding bij het maken van het doelpunt.

In de 43ste minuut was het toch Avesteyn wat de voorsprong pakte. Rens van Vught zag zijn eerste schot nog geblokt worden maar schoot in tweede instantie toch raak, 1-0. In de 45ste minuut dacht Avesteyn de voorsprong te verdubbelen via Stan de Laat. Zijn inzet werd alleen net voor de lijn weggewerkt door een verdediger van Tivoli.

Avesteyn kwam beter uit de rust en kwam op een 2-0 voorsprong. Het was de net ingewisselde Joost van Vugt die na een goede actie Dries Heerkens een niet te missen kans gaf. In de 72ste was er weer een dot van een kans voor Avesteyn, na een scrimmage voor de goal was het Joeri Dielissen die voorlangs schoot. In de 84ste was het ook Tivoli wat nog gevaarlijk werd. Een corner ging vlak voor de Avesteyn goal door maar werd niet verwerkt tot een doelpunt. In de 87ste minuut kwam Avesteyn op een 3-0 voorsprong. Het was Dries Heerkens die na een goede actie een goede voorzet afleverde en Joeri Dielissen die deze voorzet in tweede  instantie wist te benutten.