Voetbal

Avesteyn 26 11Op zondag 21 november kwam Eli op bezoek bij Avesteyn. Bij minimaal 1 punt heeft Avesteyn de periode te pakken.  Om half 3 werd er afgetrapt en Eli begon feller aan de wedstrijd dan de thuisploeg. Dit resulteerde in 2 ballen op de paal van het doel van Avesteyn in de eerste paar minuten. Toch waren het de mannen uit Dinther die op voorsprong wisten te komen.

Een vrije trap van Rens van Vugt werd door de keeper gestopt en uit de rebound binnengelopen door Joost van Vugt.

Na de 1-0 bleef Eli het betere van het spel houden, wat beloond werd door een doelpunt. 1-1. Gedurende de hele eerste helft heeft Avesteyn nauwelijks kansen gehad en was Eli de ploeg die het heft in handen nam.

Nadat beide partijen aanstalten maakten voor de tweede helft veranderde het wedstrijdbeeld niet. Wel wist Eli minder kansen te creëren, omdat Avesteyn verdedigend sterker stond dan in de eerste 45 minuten. Wederom wist de thuisploeg weinig te creëren, maar toch kwamen zij weer op voorsprong. Een corner werd hard binnen gekopt door Rick Vissers. Nadat de bezoekers uit Lieshout voor de tweede keer op achterstand kwamen, kreeg Avesteyn meer grip op de wedstrijd.

Na een uitbraak van Eli werd er een overtreding in de 16 meter van Avesteyn gemaakt waardoor de scheidsrechter naar de penaltystip wees. De bal werd binnengeschoten en het stond 2-2.

Lieshout ging op zoek naar de derde goal maar kreeg niet veel kansen. Na een wat rommelige fase kreeg Avesteyn net voor tijd een corner. Weer was het Rick Vissers die de bal knap binnen werkte. Avesteyn stond nu voor de derde keer op voorsprong en deed er alles aan om dit zo te houden. Diep in de extra tijd kreeg Eli drie corners op rij. Ondanks het harde werk van de defensie van Avesteyn schoot Eli de 3-3 binnen in de laatste seconden van de wedstrijd. Avesteyn trapte af en de scheidsrechter floot af.

De punten zijn verdeeld en Avesteyn heeft de periode te pakken.

Volgende week mogen de mannen uit Dinther op bezoek bij WEC om daar hun ongeslagen status vast te houden.