AvesteynVandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen Vorstenbosche boys. Aan het weer lag het niet. Het beloofde een mooie zondagmiddag te worden.
De wedstrijd kwam wat stroef op gang met kansjes over en weer. Uiteindelijk was het Vorstenbosch die de score opende. Door het stroeve veld was het baltempo laag.

Nog voor rust wist avesteyn door 2 intikkers van spits Van Lee de score om te draaien, 2-1. In het begin van de 2e helft waren de Dinthernaren scherper wat enkele kansen opleverde. Avesteyn had de winst veilig kunnen stellen maar liet dat achterwege. De keeper van Avesteyn hielp Vorstenbosch vervolgens in het zadel door een slippertje, 2-2. Na de gelijkmaker kreeg Stef Barten een grote kans om de 3 punten als nog in Dinther te houden maar slaagde niet. Eindstand 2-2.