AvesteynAvesteyn trof vandaag een onbekende tegenstander genaamd sv TIVOLI uit Eindhoven. De eerste 5 á 10 minuten oogde Avesteyn onwennig en werd het door TIVOLI terug gedrongen op eigen helft. Langzaam kwam Avesteyn beter in de wedstrijd en drong het TIVOLI naar achteren. Avesteyn had het balbezit maar tot echte kansen leidde dat niet.

Na 30 minuten was het een benute penalty van Dries Heerkens, wat het ijs brak. TIVOLI kwam er vervolgens spaarzaam uit met lange ballen. Avesteyn dicteerde tot aan de rust. Na de rust hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. TIVOLI zette de Dintherse defensie steeds meer onder druk, hier voetbalde Avesteyn zich moeizaam onderuit. Na 60 minuten was het verzet van TIVOLI gebroken, Tjeu Adank scoorde uit een corner. TIVOLI probeerde het nog wel, maar tevergeefs. In minuut 70 was het Wout van Delst die opstoomde aan de linkerkant en Stan de Laat  op maat bediende die de 0-3 tegen de touwen schoof. Kort hierna bepaalde een verdediger van TIVOLI de eindstand op 0-4 met een eigen doelpunt. De score had nog hoger uit kunnen vallen, maar de eerste 3 punten zijn binnen. Volgende week de eerste thuis wedstrijd tegen Mariahout.