AvesteynOp deze regenachtige en winderige dag werd de wedstrijd tussen Avesteyn en Boxtel verplaatst van het hoofdveld naar het kunstgrasveld, waardoor de wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 3 gewoon door ging.

Vanaf minuut één waren de intenties van de thuisploeg duidelijk en dit werd direct beloond. Na 2 minuten lag de bal in het net vanuit een corner, waar Dries Heerkens de rebound na een inzet van Tjeu Adank promoveerde tot doelpunt. Avesteyn ging vervolgens door en creëerde een aantal kansen, waarbij een mooie aanval ook de 2-0 op leek te leveren van Joost van Vugt. Echter stond Dries, die de voorzet gaf, buitenspel. Vlak voor rust was het wel tijd voor de 2-0: Stan de Laat zette goed door na een lange trap van Glenn Buermans, tikte de bal voor de keeper breed naar Joost van Vugt en die gleed de bal binnen. Direct daaropvolgend was het zelfs 3-0, een goede voorzet van Dries Heerkens resulteerde in het 2e doelpunt van Joost van Vugt.

Na de onderbreking bleef het spelbeeld gelijk, Avesteyn controleerde de wedstrijd en creëerde een aantal mogelijkheden zonder de score verder uit te breiden. Uiteindelijk werd het toch nog 4-0 nadat Tjeu Adank een corner terugkopte richting Stan de Laat, die de bal binnen werkte. Dit was tevens de eindstand. Een verdiende overwinning voor Avesteyn, dat zelf genoeg creëerde en wederom weinig weg gaf.