AvesteynVandaag stond de Bernhezer derby op het programma. Wegens de vele regen afgelopen week werd dit duel op het kunstgras gespeeld. Avesteyn begon het duel redelijk en kreeg de eerste mogelijkheden om de score te openen, maar miste onder andere van dichtbij.
Daarna was het Vorstenbosch dat Avesteyn bij de strot pakte en het kwam dankzij het veel fellere voetbal op 0-2.

Eerst werd een hoge voorzet verkeerd ingeschat door de Avesteyn verdediging en goalie en werd bij de tweede paal binnen gelopen. De 0-2 ging zowat de gehele verdediging niet vrij uit en de bal werd door de middenvelder van Vorstenbosch in het dak van de goal gewerkt.

De tweede helft schoot Avesteyn uit de startblokken. Binnen 5 minuten werd Joost Gooijaarts gevloerd in de 16. Rick Vissers klaarde beheerst dit klusje. Nog 5 minuten later kopte dezelfde Rick Vissers de 2-2 hard tegen de touwen door een goede corner van Rens van Vugt. Weer 5 minuten later een identieke situatie maar nu was het Dries Heerkens die het laatste zetje gaf met het hoofd. In de 85e minuut gooide Avesteyn het duel definitief op slot, ondanks dat het nauwelijks meer in de problemen kwam. Tjeu Adank kopte een vrije trap van Martijn Swartjes over de keeper.
De goed leidende scheids floot af en de Wildkermis kon beginnen.

Volgende week de laatste wedstrijd van 2019, uit en tegen de Kruisstraat.