AvesteynBoxtel - Avesteyn : 0 - 2

Voor Avesteyn ging de competitie van start op een zon overgoten sportpark in Boxtel. De eerste helft was aftastend van beide kanten, wat resulteerde in weinig mogelijkheden.

In de rust was het duidelijk dat het anders moest, dat gebeurde ook enigszins. Avesteyn kwam dominanter uit het kleedlokaal en zette Boxtel direct onder druk. Het resulteerde wel in een veldoverwicht, maar nog niet in grote kansen. Na een kleine tempo versnelling kwam Joost Goijaarts alleen voor de keeper, na een steekpass van Dries Heerkens. De bal werd langs de keeper geschoten en caramboleerde via een verdediger van Boxtel het doel in, 0-1.
Boxtel trapte af; de bal ging via een middenvelder, terug naar de linker centrale verdediger, vervolgens naar de rechter centrale verdediger, die tikte terug richting keeper, echter stond deze nog in de andere hoek. Een merkwaardige 0-2, zonder dat Avesteyn de bal had geraakt.
Vervolgens speelde Avesteyn de wedstrijd zakelijk uit, gaf niks weg en maakte de 90 minuten vol. De wedstrijd kende nog een aantal nare overtredingen, maar gelukkig geen blessures en de eerste 3 punten zijn binnen. Prima start van de competitie.