Voetbal

Tenues Avesteyn jHet JO7-2 team van voetbalverenigingen Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. VeBa Elektro en Hurkmans Autobedrijven presenteerden zich afgelopen weekend met het team. Bij VeBa Elektro kunt u terecht voor het ontwerp en de uitvoering van uw elektrotechnische, alarm-, communicatie-, domotica of duurzame installatie.
VeBa elektro is klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven en sterk betrokken te blijven tijdens en na de uitvoering van uw project. Sinds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions.
 
Bij deze gelegenheid werden Mark en Nathalie Verstegen van VeBa Elektro en de familie Hurkmans van Hurkmans Autobedrijven vanuit de vereniging toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de verenigingen dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan. Met deze aanschaf kan het team weer enkele jaren goed voor de dag komen.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app