Voetbal

Tenues dames 2Het dames 2 team van voetbalverenigingen Heeswijk/Avesteyn speelt in mooie nieuwe tenues. Greenmax en Van den Akker Aquaservice presenteerden zich afgelopen weekend met het team. De dames spelen in een prachtig mooi nieuw tenue, waarin het blauw van vv Heeswijk en het oranje van R.K.S.V. Avesteyn samen terugkomen.
 
Net als het team en de staf waren ook beide voorzitters Peer Verkuijlen en Wilson Bosch zeer in hun nopjes met de nieuwe tenues. Op het gebied van waterbehandeling, beregening, pompen en dergelijke kunt u terecht bij Van den Akker Aquaservice. GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving.
 
Bij deze gelegenheid werden Fred van den Akker van Van den Akker Aquaservice en Eric van Oss van Greenmax vanuit de verenigingen toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de verenigingen dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan. Met deze aanschaf kan het team weer enkele jaren goed voor de dag komen.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app