Voetbal

Avesteyn.logo 75 jVandaag stond de uitwedstrijd naar Cito op het programma. Avesteyn kon, bij winst en winst van Nulandia op DVG, zichzelf verzekeren van de eerste periode. Grote belangen dus.
In de eerste helft waren er voor beide ploegen de nodige kansen. Het sterke Avesteyn-collectief weerhield de Ossenaren echter van scoren.
Er werd dus gerust na een doelpuntloze eerste helft.
 
Ook in de tweede helft bleef Avesteyn sterk als collectief voetballen waardoor Cito niet tot scoren kwam. In de 55ste minuut geeft de zeer goed leidende scheidsrechter een penalty voor Avesteyn. Deze wordt feilloos benut door Rick Vissers.
Hierna komt Avesteyn zelf meer tot voetballen en creëert de nodige kansen. Rens van Vugt schiet na een goede individuele actie op de binnenkant van de paal. Ook Dries Heerkens krijgt de uitgelezen kans om de wedstrijd op slot te gooien, dit lukte niet. Het blijft tot aan de laatste minuten billen knijpen, maar de winst binnen gehaald.

Daarna goed nieuws uit Liempde (DVG - Nulandia 0-1), dit betekent dat Avesteyn zich winnaar van de eerste periode mag noemen!
 
Plaats reactie