Avesteyn.logo 75 jVandaag op het programma een op papier spannende wedstrijd tussen nummer 1 Avesteyn en nummer 3 SDDL op het schitterende veld in Dinther. Al gauw waren de intenties van beide ploegen duidelijk, Avesteyn probeerde al voetballend de goal van SDDL te vinden, daar de gasten loerden op een counter moment.

De nodige speldenprikjes waren uitgedeeld, toen een prachtige vrije trap van Stan Bosch binnen werd gekopt door Dries Heerkens. De grensrechter van SDDL probeerde de goal af te keuren, maar het was overduidelijk geen buitenspel. De bij vlagen warrig fluitende leidsman keurde het doelpunt terecht goed, 1-0. In de eerste helft waren er nog goede mogelijkheden om de score uit te breiden, maar de ruststand was 1-0.

In de 2e helft ging het spel verder waar de eerste helft was geëindigd, met een dominant Avesteyn. Na een aantal minuten kwam de bal bij Joost van Vugt die vanuit een lastige hoek de bal richting doel schoot, met enig fortuin via de handen van de keeper viel deze in de verre hoek binnen: 2-0 Vervolgens was een mooie vrije trap van Stan Bosch goed voor de 3-0 en omspeelde Joost van Vugt de keeper voor het volgende doelpunt. De nodige kansen op de volgende treffer werden gemist, dus eindigde de wedstrijd in een verdiende en comfortabele zege van 4-0.