Avesteyn.logo 75 jNa de eerste twee wedstrijden gewonnen te hebben, stond voor Avesteyn een uitwedstrijd naar Mariaheide op het programma. Vanaf het begin was duidelijk dat dit geen makkelijke pot zou worden. Na een zeer matige eerste helft zonder kansen aan beide zijde, werd de kleedkamer opgezocht met een logische 0-0 tussenstand.

Na rust nagenoeg hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. In de 67ste minuut viel toch de iets wat fortuinlijke 0-1 voor Avesteyn. Uit een hoekschop kreeg Joost   Goijaarts de bal via de keeper tegen z’n lichaam aan, waarna de bal over de doellijn verdween. De thuisploeg probeerde na de openingstreffer met iets meer druk naar voren te spelen. Dit leverde voorin meer ruimte op voor Avesteyn. De SCMH verdedigers moesten een paar keer hard aan de noodrem trekken, wat een aantal gele kaarten opleverde. In de laatste minuut kreeg de thuisploeg nog een grote kans, welke uitstekend werd gepakt door Glenn Buermans.  Daarna volgde het laatste fluitsignaal van de uitstekende scheidsrechter, eindstand 0-1.

Al met al weer drie punten voor Avesteyn in een zeer matige wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Nulandia, waarin Avesteyn beter voor de dag moet komen wil men resultaat halen!