Voetbal

Avesteyn FC Uden 11 3 2018Bij Avesteyn – FC Uden geen doelpunten
Na de afgelaste wedstrijd van vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Uden op het programma voor Avesteyn. Vanaf het begin was duidelijk dat het initiatief aan de thuisploeg werd gelaten. Binnen tien minuten werden er al twee grote kansen gecreëerd,

welke werden gemist door onder andere Teun van der Boom.
Naarmate de eerste helft vorderde werd Avesteyn steeds slordiger, maar kreeg het nog wel enkele kansen. Na rust werd er meteen weer druk gezet op de verdediging van FC Uden. Dit leverde weer enkele opgelegde kansen op welke wederom gemist werden. Inmiddels kreeg FC Uden ook wat kansen in de omschakeling. Avesteyn bleef opzoek naar een treffer, maar het spel was te zwak om een doelpunt te forceren. Dus stond er na 90 minuten nog steeds 0-0 op het scorebord. Al met al een matige wedstrijd van Avesteyn. Volgende week de uitwedstrijd naar FC Schadewijk, waarin uit een ander vaatje getapt zal moeten worden wil men resultaat halen!