AvesteynNa een week hard trainen met bier drinken was het nu weer tijd voor het echte werk. Avesteyn mocht op bezoek bij het pittoreske Vorstenbosch zonder aanvoerder Martijn Swartjes.
In de eerste minuten was het goed te zien dat het veld moeilijk bespeelbaar was. Dit kwam het spel van Avesteyn niet ten goede. Hierdoor was het vooral een fysieke pot met geforceerde lange ballen over en weer.
Avesteyn was de betere ploeg in de eerst helft, en dit resulteerde dan uiteindelijk ook in de 0-1 in de 42e minuut. Joost van Vugt kopte de bal tegen de touwen na een perfecte voorzet van broer Rens van Vugt. Op slag van rust kwam Vorstenbosch op gelijke hoogte door een goal van Luuk van Kessel uit een typische scrimmage.

In de tweede helft kwam Vorstenbosch scherp uit de startblokken. In de 55e minuut werd dit dan ook beloond door een goed doelpunt van Thijs van der Sanden. Vorstenbosch was in de gehele 2e helft de betere ploeg. Toch tekende Rick Vissers In de 87e minuut aan voor de gelijkmaker waar het bij bleef. 2-2.

Al met al een schoppartij die geen winnaar verdiende. Ook de scheids wist de wedstrijd niet naar zich toe te trekken.