Voetbal

AvesteynDe voetbalvereniging Avesteyn uit Heeswijk-Dinther is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een ambitieuze trainer voor de JO19-1. Dit elftal speelt in de eerste klasse en doet mee voor het kampioenschap
De nieuwe trainer moet in het bezit zijn van het diploma UEFA C jeugd (in de volksmond TC3) of deze cursus volgen of ruime ervaring hebben als trainer.
 
De kandidaat moet een opleider en een teamplayer zijn. Zijn belangrijkste taak is de spelers technische en tactische beter maken en een team weten te smeden. De prestaties mogen niet ten koste gaan van het opleiden. Hij moet communicatief sterk zijn, de kennis weten over te brengen en spelers weten te motiveren. Daarnaast heeft hij een voorbeeldfunctie. Zaken als het bijbrengen van sportiviteit en saamhorigheid, het accepteren en naleven van regels en afspraken behoren daar absoluut toe.
Hij verzorgt 2x per week, op maandag en woensdag, de trainingen op basis van plezier, beleving en wedstrijdgerichtheid. Op zaterdag bespreekt hij de wedstrijd met zijn team en coacht hij vervolgens de wedstrijd.
 
De JO19-1-trainer legt verantwoording af aan de Technische Commissie. Binnen Avesteyn moeten alle selectietrainers bereid zijn met elkaar samen te werken. Samen moeten ze de doelstellingen van het Technisch Beleidsplan trachten te realiseren en dit plan uit te dragen en te promoten.
 
Belangstellenden sturen een motivatiebrief met een cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app