Voetbal

Avesteyn JO13 2 SponsorsOok afgelopen weekend heeft een aantal teams van RKSV Avesteyn nieuwe tenues gekregen.RVL Reiniging en Van Aarle’s Bouwbedrijf presenteerden zich afgelopen weekend met het JO13-2 team. RVL Reiniging is gespecialiseerd in dakreiniging en gevelreiniging d.m.v. hoge druk en sandwashing. Daarnaast kunt u bij RVL Reiniging terecht voor glasbewassing en damwandreiniging. Bij Van Aarle’s Bouwbedrijf kunt u terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie onderhoud en bouwkundig tekenen.
 
Het 4e elftal van voetbalvereniging RKSV Avesteyn speelt ook in mooie nieuwe tenues. Dankzij een gulle sponsor konden zijn zich afgelopen weekend in hun nieuwe tenues presenteren.
 
Het 5e elftal wordt gesponsord door A&K Installatietechniek en Heerkens Interieurs. A&K is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in installatietechniek. Hierbij valt te denken aan alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Heerkens Interieurs is een eigentijdse woonwinkel waar u terecht kunt voor interieuradvies op maat.
 
Bij deze gelegenheid werden Rob van Langen van RVL Reiniging, Janry van Aarle van Van Aarle’s Bouwbedrijf, Dirk Heerkens van Heerkens Interieurs en Rob Kuijpers en Roel van de Akker van A&K Installatie vanuit de vereniging toegesproken en er werd veel waardering getoond voor hun bijdrage. Het is erg belangrijk voor de vereniging dat er betrokkenheid is vanuit de gemeenschap, waardoor de leden in staat worden gesteld om in prachtige tenues de strijd aan te gaan.
 
Tekst: Willem Heerkens
Foto's: Ronald van Hastenberg
 
Avesteyn 4Avesteyn 5 Sponsor
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app