Wec AvesteynVandaag stond voor Avesteyn de uitwedstrijd tegen WEC op het programma. Op een slecht bespeelbaar veld begon de wedstrijd zonder spannende gebeurtenissen. Avesteyn begon de wedstrijd met wat mutaties ten opzichte van vorige week door schorsingen. In de 25e minuut kwam Avesteyn op voorsprong via Dries Heerkens die een assist van Joost v Vugt verzilverde.

Avesteyn vergat echter door te drukken en miste een paar grote kansen. WEC kwam er sporadisch uit, maar verder dan een aantal gevaarlijke voorzetten kwamen ze niet.

Na de rust was het Avesteyn dat de beste kans kreeg om de score te verdubbelen, maar dat werd nagelaten. Daarna kantelde de wedstrijd en kreeg WEC een pingel na fouten in de Dintherse defensie. Even later brak WEC door, en mede door een glijpartij (veel uitglijdende spelers deze koude middag) kwam WEC op 2-1. Avesteyn kwam ondanks aanvallende impulsen niet meer in de buurt van de gelijkmaker.

Volgende week komt Nulandia op bezoek in Dinther, waarbij het voor Avesteyn beter zal moeten om resultaat te behalen.

Tekst: Martijn Swartjes