Voetbal

vvHeeswijk DijkhoffHoofdsponsor Gebr. Dijkhoff en VV Heeswijk samen verder.                             “Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. is een solide en zeer betrokken hoofdsponsor voor Voetbalvereniging Heeswijk”, zegt voorzitter Peer Verkuijlen. Het contract dat zes jaar geleden werd gesloten is verlopen.Reden om te praten over een nieuwe periode en daar waren de partijen snel uit.

Van beide kanten is er grote tevredenheid en geen enkele reden om niet verder te gaan. Er is een nieuwe overeenkomst voor een periode van vijf jaar gesloten.  Afgelopen zondag werd de overeenkomst in aanwezigheid van spelers en staf van het 1e team door de partijen getekend. Het is volgens de voorzitter “een waardevolle en mooie overeenkomst”. “Hiermee is weer een stuk zekerheid gecontinueerd voor de vereniging. Dat is erg belangrijk in deze tijd en dat steken we ook niet onder stoelen of banken”.  

Al verschillende jaren is het bedrijf Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. als hoofdsponsor aan Voetbalvereniging Heeswijk verbonden. “De vereniging wordt er financieel beter van en voor Gebr. Dijkhoff is er de zekerheid van weer een langere relatie bij een mooie vereniging’, zeggen de directeuren Toine en Léon Dijkhoff.Volgens de voorzitter is Voetbalvereniging Heeswijk een mooie vereniging die goed draait en waarbij het naast de voetbalsport ook gaat om het sociale gebeuren en de maatschappelijke positie binnen de gemeenschap van Heeswijk-Dinther. “Goede onderlinge verhoudingen, veel aandacht voor de jeugd, een grote en goede ploeg vrijwilligers maken heel veel mogelijk. Dat draagt bij aan de goede naam en zeker in grote mate aan de sportieve resultaten. Zo speelt het eerste team al meerdere jaren in de 2e klasse KNVB, daar zijn we trots op”. Dat alles maakt het voor sponsoren ook aantrekkelijk om de vereniging te ondersteunen.

Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V. is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in de grond-, weg en waterbouw, en ook gespecialiseerd in sloop- en cultuurtechnische werken. Het bedrijf werd in Bernheze al eens ondernemer van het jaar. Het bedrijf is van oudsher maatschappelijk erg betrokken en staat midden in de gemeenschap. Dat wil de huidige directie, de neven, Léon en Toine Dijkhoff ook laten blijken. Niet alleen door deze verbintenis met Voetbalvereniging Heeswijk maar ook met een regelmatige sponsoring van andere initiatieven in Heeswijk-Dinther en Bernheze. De goede relatie met de gemeenschap, verenigingen en maatschappelijke organisaties worden ook door het bedrijf gekoesterd.

Op zondag 5 november werd op het sportpark De Balledonk de overeenkomst voor de komende vijf jaar getekend door de beide directeuren Léon en Toine Dijkhoff en door de Joeri Dobbelsteen, penningmeester en Peer Verkuijlen, voorzitter van Voetbalvereniging Heeswijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app