vvHeeswijkHet Heeswijk van trainer Marc vd Ven opende sterk in de 1e bekerwedstrijd tegen 1e klasser ZSV uit Zeilberg. Na 3 minuten kreeg het thuisteam al een penalty, maar de inzet van Arjen Haast werd knap gekeerd door de doelman van de bezoekers. Niet veel later werd het toch 1-0 door Wouter van Dijke na goed voorbereidend werk van Tom Sleddens en Jules Heerkens.

Tot aan de rust bleef Heeswijk sterker, waarbij nieuwkomers Wesley Dekkers, Pieter Verbruggen en Niek van Zutphen een prima indruk achterlieten.

Direct na de pauze beloonde Van Dijke goed doorzetten van Bryan van Deursen en niet veel later liet captain Sleddens de 3-0 aantekenen op aangeven van Danny Aarts. Toen Van Dijke en Sleddens na ruim een uur gewisseld werden, was de organisatie even zoek bij de blauw-witten waardoor de stand op 3-2 gebracht werd. Doelman Van Zutphen voorkwam met een katachtige redding nog de 3-3 en aan de andere kant verdwenen inzetten van Aarts en Camiel van Doorn net langs de verkeerde kant van de paal.

Al met al een knappe overwinning voor de Heeswijkers, die in het kader van het bekertoernooi volgende week op bezoek gaan bij Marvilde in Veldhoven.