Voetbal

Hapse Boys-AvesteynNa de zeperd van vorige week tegen Nooit Gedacht trad Avesteyn vandaag aan tegen directe degradatiekandidaat Hapse Boys. De opstelling van Avesteyn was weer fors aangepast wegens een schorsing en blessures.

Het was een degradatieduel in de meest brede zin van het woord. Beide ploegen werkten hard, maar kwamen niet tot goed voetbal. Avesteyn kreeg echter al redelijk vroeg in de wedstrijd een penalty toegekend, het zat een keer mee. Rens van Vugt benutte de pingel 0-1.

De wedstrijd bleef hetzelfde beeld geven. Hapse Boys kon geen vuist maken en had dan ook geen recht op meer. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Na een stevige charge op Joost van Vugt bleek dat deze niet meer door kon spelen. We hopen op een spoedig herstel. De spanning werd uit de wedstrijd gehaald, toen weer Rens van Vugt scoorde na een prima voorbereidende actie van Stefan van Zutphen. Dit bleek genoeg te zijn om de tweede winstpartij van dit seizoen op te eisen. Avesteyn staat met deze overwinning weer op een plaats die recht geeft op de nacompetitie.

Joep Adank

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app