Voetbal

Heeswijk 4_met_sponsor_HEDIHet 4e seniorenteam van Voetbalvereniging Heeswijk speelt in mooie nieuwe tenues. Dit is dankzij HEDI Meubelen uit Heeswijk-Dinther die voor 3 seizoenen shirtsponsor is voor dit team. Afgelopen zondag werden de tenues in ontvangst genomen.

Bij die gelegenheid werden Evert en Jeanette Heerkens, eigenaren van Hedi Meubelen, in het bijzijn van het team met waardering toegesproken door Peer Verkuijlen, voorzitter van Heeswijk. Het is volgens Verkuijlen heel erg belangrijk dat deze ondersteuning geboden kan worden. "Het is niet alleen financieel maar ook de betrokkenheid die daarbij een rol speelt. Het verkrijgen van steun door deze ondernemers vanuit de gemeenschap van Heeswijk-Dinther is heel erg belangrijk voor de vereniging" aldus de voorzitter. Hij gaf daarbij ook aan dat het ook verplichtingen schept voor het team, niet alleen in prestaties maar ook in presentatie qua gedrag en sportiviteit.

Hedi Meubelen is gevestigd op Laag Beugt en is voornamelijk leverancier van ambachtelijk gemaakte meubelen. Bij voetbalvereniging Heeswijk is het meubilair ook van Hedi meubelen afkomstig.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app